Herfst Truffel

Deze truffel is zéér nauw verwant aan de zomertruffel. Zozeer zelfs dat er verdeeldheid bestaat over de vraag of het wel twee aparte soorten zijn. Wij zijn in elk geval blij met allebei aangezien wij nu het hele jaar kunnen genieten van de heerlijke smaak van deze truffel. De smaak lijkt op die van de zwarte wintertruffel maar is minder uitgesproken. Hierdoor is deze truffel bij uitstek geschikt om uw gerechten een lichte truffelsmaak mee te geven. De herfsttruffel wordt meestal rauw geschaafd over pasta of salade gegeten. Mocht u hem in een warm gerecht willen proberen dan raden wij u aan de truffel op het laatste moment toe te voegen.

Het seizoen van de Herfst Truffel loopt van September tot Januari.

 

wetenschappelijke naam: T. Uncinatum Chat.

Levering van uw bestellingen duurt tefenwoordig langer dan u van ons bent gewend. Dit in verband met de personeelstekorten bij de vervoerders. Hierom kiezen wij ervoor om op donderdag geen verse truffels meer te verzenden en de bestelling pas na het weekend te verzenden. Ofwel, als u op woensdag na 13.00 uur (of later) bestelt dan krijgt u de truffels de week erna. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

De verzendkosten voor verse truffel bedragen € 35,00. Uw truffels worden hiervoor gekoeld verzonden in een Isomo (EPS) doos met (herbruikbaar) koelelement. Dit garandeert de versheid en zorgt ervoor dat uw truffels u in optimale staat bereiken.

Kijk voor gedetaillerde leveringsvoorwaarden bij: "Levering"

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2007 - 2024 Dutch Truffle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel