Zomer Truffel

Deze truffel is zéér nauw verwand aan de Bourgondische of Herfst Truffel. Zozeer zelfs dat er verdeeldheid bestaat over de vraag of het wel twee aparte soorten zijn. Wij zijn in elk geval blij met allebei aangezien wij nu het hele jaar kunnen genieten van de heerlijke smaak van deze truffel. De smaak lijkt overigens op de van de Zwarte (Winter) Truffel maar is minder uitgesproken. Hierdoor is deze truffel bij uitstek geschikt om uw gerechten een lichte truffelsmaak te geven. De truffel kan het beste rauw geschaafd over pasta of salade worden gegeten. Mocht u hem in een warm gerecht willen proberen dan raden wij u aan de truffel pas op het laatste moment toe te voegen omdat zij anders haar smaak snel verliest.

Het seizoen van de Zomer Truffel loopt van Maart tot begin Oktober.

wetenschappij naam: T. Aestivum

 

Door onze expertise bent u ervan verzekerd dat, welke truffel u ook kiest, deze u in uitstekende conditie zal bereiken. De verzendkosten voor verse truffel bedragen € 25,00. Uw truffels worden hiervoor -supervers & rechtstsreeks vanuit Italië- gekoeld verzonden in een Isomo (EPS) doos met (herbruikbaar) koelelement. Dit garandeert de versheid en zorgt ervoor dat uw truffels u in optimale staat bereiken. Indien u vóór 11 uur bestelt heeft u de truffels meestal de volgende dag in huis!

Kijk voor gedetailleerde leveringsvoorwaarden bij: "Levering"

Sorteer op
  • Prijs voor 100 gram

    Verse Zomer Truffel
    Verse Zomer Truffel

    Het seizoen voor deze truffel is helaas gesloten. Indien u een bericht wil ontvangen wanneer deze truffel weer is te krijgen dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.Heerlijke truffels van een mooi formaat (15 - 100 gram).Door…

© 2007 - 2024 Dutch Truffle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel