Zomer Truffel

Deze truffel is zéér nauw verwand aan de herfsttruffel. Zozeer zelfs dat er verdeeldheid bestaat over de vraag of het wel om twee aparte soorten gaat. Wij zijn in elk geval blij met allebei aangezien wij nu het hele jaar kunnen genieten van de heerlijke smaak van deze truffel. De smaak lijkt overigens op die van de zwarte wintertruffel maar is minder uitgesproken. Hierdoor is deze truffel bij uitstek geschikt om uw gerechten een lichte truffelsmaak te geven. De zomertruffel kan het beste rauw geschaafd over pasta of salade worden gegeten. Mocht u hem in een warm gerecht willen proberen dan raden wij u aan de truffel pas op het laatste moment toe te voegen omdat zij anders snel haar smaak verliest.

Het seizoen van de Zomer Truffel loopt van Maart tot begin Oktober.

 

wetenschappij naam: T. Aestivum

Door onze expertise bent u ervan verzekerd dat, welke truffel u ook kiest, deze u in uitstekende conditie zal bereiken. Omdat wij alleen de beste kwaliteit leveren, komen onze truffels rechtstreeks vanuit Italië naar u toe. Levering van uw bestellingen duurt tefenwoordig langer dan u van ons bent gewend. Dit in verband met de personeelstekorten bij de vervoerders. Hierom kiezen wij ervoor om op donderdag geen verse truffels meer te verzenden en de bestelling pas na het weekend te verzenden. Ofwel, als u op woensdag na 13.00 uur (of later) bestelt dan krijgt u de truffels de week erna. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

De verzendkosten voor verse truffel bedragen € 35,00. Uw truffels worden hiervoor gekoeld verzonden in een Isomo (EPS) doos met (herbruikbaar) koelelement. Dit garandeert de versheid en zorgt ervoor dat uw truffels u in optimale staat bereiken.

Kijk voor gedetailleerde leveringsvoorwaarden bij: "Levering"

  • Prijs voor 100 gram

    Verse Zomer Truffel
    Verse Zomer Truffel

    Heerlijke truffels van een mooi formaat (20 - 100 gram).Door zijn subtiele smaak ideaal voor zomerse gerechten zoals salades en asperges maar bijvoorbeeld ook bij gerookte zalm of in de pasta.

    € 25,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2007 - 2024 Dutch Truffle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel