Witte Truffel

De Keizer onder de truffels behoeft wat ons betreft geen introductie. De zeer uitgeproken geur en smaak spreken voor zich en hebben de hoogstaande culinaire reputatie van deze truffel voorgoed gevestigd. Omdat het de enige truffel is die zich absoluut niet laat kweken, zijn de vindplaatsen een zeer nauwkeurig bewaard geheim.

De witte truffel dient op het laatste moment rauw over het gerecht te worden geschaafd omdat te hoge verhitting leidt tot het verlies van de geurr en de smaak.

The rest is silence....

Het seizoen van de witte truffel loopt van oktober tot febrauri

 

latijnse naam: T. Magnatum Pico

Levering van uw bestellingen duurt tefenwoordig langer dan u van ons bent gewend. Dit in verband met de personeelstekorten bij de vervoerders. Hierom kiezen wij ervoor om op donderdag geen verse truffels meer te verzenden en de bestelling pas na het weekend te verzenden. Ofwel, als u op woensdag na 13.00 uur (of later) bestelt dan krijgt u de truffels de week erna. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

De verzendkosten voor verse truffel bedragen € 35,00. Uw truffels worden hiervoor gekoeld verzonden in een Isomo (EPS) doos met (herbruikbaar) koelelement. Dit garandeert de versheid en zorgt ervoor dat uw truffels u in optimale staat bereiken.

Kijk voor gedetaillerde leveringsvoorwaarden bij: "Levering"

 • Prijs voor 50 gram

  Witte Truffel (Klein)
  Witte Truffel (Klein)

  Het seizoen voor deze truffel is helaas gesloten. Indien u een bericht wil ontvangen wanneer deze truffel weer is te krijgen dan kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.Deze truffels zijn klein (10-20 gram) zijn vooral geschikt om…

 • Prijs voor 50 gram

  Witte Truffel (Middel)
  Witte Truffel (Middel)

  Truffels van een mooie grootte (tussen de 20-40 gram) die uw gerecht niet alleen een heerlijke smaak maar ook nog eens een fantastisch aanzien geven.

 • Prijs vanaf 50 gram

  Witte Truffel (Groot)
  Witte Truffel (Groot)

  Fantastisch mooie, grote truffels (40-80 gram) die elk gerecht tot een feest voor oog en tong maken.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2007 - 2024 Dutch Truffle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel