Verzendkosten, Etc.

Kosten:

De verzendkosten voor verse truffel bedragen € 35,00. Uw truffels worden hiervoor -supervers & rechtstsreeks vanuit Italië- gekoeld verzonden in een Isomo (EPS) doos met (herbruikbaar) koelelement. Dit garandeert de versheid en zorgt ervoor dat uw truffels u in optimale staat bereiken. Indien u vóór 11 uur bestelt heeft u de truffels meestal de volgende dag in huis!

De verzendkosten voor de truffelschaven bedragen € 3,00 (voor België  € 6,50).

 

Leveringstijden:

Voor onze verse truffel geldt: indien u op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag uw bestelling vóór 11 uur ´s-ochtends aan ons doorgeeft, kunnen wij in de meeste gevallen uw bestelling reeds de volgende dag laten bezorgen.

Klachten omtrent de kwaliteit van de bestelde truffels binnen 24 uur na aantoonbaar ontvangst van de bestelling, vergezeld van foto´s, indienen. Na deze termijn kunnen klachten niet meer in behandeling worden genomen. Indien uw klacht terecht wordt bevonden dan resitueren wij (naar rato) het betaalde bedrag of zorgen wij voor vervanging van de aangetaste truffel.

Het voorgaande geldt ook voor Witte Truffels waarin zich (binnen 24 uur na ontvangst) ongewenste gasten blijken op te houden.

 

Afleveradres:

Omdat het van groot belang is dat uw truffels tijdig worden bezorgd en niet te lang onderweg zijn, verdient het aanbeveling om een afleveradres in te voeren waarvan u zeker weet dat uw bestelling aldaar kan worden ontvangen.

Indien u wenst dat uw pakket bij uw buren wordt aangeboden als u niet thuis bent dan dient u dit ons te laten weten door dit aan te geven onder het kopje opmerkingen tijdens het plaatsen van uw bestelling. Dit omdat wij onze truffels over het algemeen niet zonder uw toestemming bij de buren afleveren. Vergeet u niet het huisnummer van de betreffende buur op te geven.

Nadat uw bestelling ten eerste male is aangeboden kunnen wij de kwaliteit niet langer garanderen. De gevolgen van het niet kunnen afleveren van uw bestelling komen daarmee voor uw rekening. 

 

Geschenkverpakking:

Wij kunnen uw bestelling leveren in een geschenkverpakking. U kunt uw wensen hieromtrent kenbaar maken via ons e-mailadres info@dutchtruffle.com. Ook kunt u dit bij uw bestelling kenbaar maken onder het kopje "opmerkingen".

 

Betaling:

U kunt betalen door het totaalbedrag vooraf over te maken of electronisch via Ideal of Paypal. In het Ideal betaalscherm zult u bij begunstigde "Mollie BV" zien staan; dit is onze Ideal-aanbieder.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2007 - 2024 Dutch Truffle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel